X

Continua la polèmica pels actes evangelistes a Platja de Palma

Reach Mallorca denuncia que la discoteca Megapark els intenta boicotejar perquè els fan perdre doblers

13/08/2019

Continua la polèmica pels actes evangelistes a Platja de Palma

La polèmica ha esclatat a Platja de Palma. Des de principis de la setmana passada, hi ha hagut actes religiosos multitudinaris damunt l’arena que han augmentat les molèsties entre els veïns de la zona. Tot i això, els organitzadors diuen tenir tots els permisos.

Reach Mallorca és una organització religiosa vinculada al col·lectiu Gospel Tribe. Són més d’un centenar de joves d’arreu d’Alemanya que, des de fa uns anys, fan conferències prop de la discoteca Megapark amb l’objectiu d’evangelitzar turistes.

Alguns veïnats critiquen el perill de la instal·lació elèctrica i denuncien com ha augmentat el renou enguany.

L’organització compta amb un permís de costes, un informe favorable de l’Ajuntament i assegurança obligatòria. El passat dijous, degut a les denúncies dels veïnats, la policia va aixecar acta, però varen trobar que l’activitat no era perillosa i no la varen interrompre.

Denuncien que Megapark els intenta boicotejar perquè els fan perdre doblers. Diuen que han enviat individus amb altaveus per intentar ofegar el so de l’acte.

Aquest dimarts han fet el darrer acte que tenen autoritzat. Veurem si l’any que ve, tot i la polèmica, la religió torna a trepitjar Platja de Palma.

13/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris