X

Extingit l’incendi de ses Covetes

El foc ha afectat 250 metres quadrats d'una zona de pinar

14/08/2019

Extingit l’incendi de ses Covetes

Les alarmes s’han encès avui migdia a ses Covetes per mor d’un incendi. El foc ja està extingit i ha afectat 250 metres quadrats d’una zona de pinar. Un centenar de banyistes han hagut de ser evacuats.

El foc s’ha inciat passades les onze i mitja a la zona de vegetació de darrere les dunes, entre les platges de ses Covetes i es Trenc. El fum ha sorprès els nombrosos residents i turistes que havien anat a la platja a passar el dia.

Ha estat un banyista qui ha donat el crit l’alarma als socorristes, que tot d’una han avisat l’112. Ràpidament han desallotjat un centenar de persones que estaven a prop del foc. També han hagut d’impedir el pas a nombrosos curiosos.

Els mitjans aeris han estat els primers en arribar. Un avió i dos helicòpters han començat a descarregar aigua de la mar. Els equips de terra han tengut l’accés més difícil perquè han topat amb les persones que estaven sent desallotjades. S’hi ha desplaçat un vehicle autobomba, 17 brigadistes, 2 tècnics de l’IBANAT i 3 agents de medi ambient. Diuen que els banyistes no han estat en perill.

El foc s’ha donat per extingit a les tres i mitja de l’horabaixa. En total ha cremat uns 250 metres quadrats de pinar.

14/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris