X

Mar Raventós diu ser la principal promotora de l’OPA a Ferrocarril de Sóller

L'empresària de Barcelona explicarà en una roda de premsa la seva vinculació amb la compravenda del tren i el tramvia

16/08/2019

Mar Raventós diu ser la principal promotora de l’OPA a Ferrocarril de Sóller

L’expresidenta del Grup Codorniu, Mar Raventós, afirma que és la principal inversora que hi ha rere l’oferta de compra de Ferrocarril de Sóller, SA, l’empresa propietària del tren, el tramvia, el Museu Can Prunera i altres empreses annexes. Aquesta dada s’ha fet pública en convocar Raventós, a través d’una agència de comunicació de Mallorca, una roda de premsa en què explicarà el seu paper en l’oferta pública d’adquisició (OPA) sobre Ferrocarril de Sóller.
Segons l’agència de comunicació contractada pel grup inversor, Raventós és “la principal promotora del grup i vol explicar que aquesta oferta és molt seriosa”. La convocatòria de premsa té lloc avui horabaixa a un establiment de Sóller.
En aquesta OPA, el grup inversor ofereix 147 euros per cada una de les 173.000 accions de l’empresa Ferrocarril de Sóller, fet que suposaria un valor màxim de compra de 25 milions d’euros. Els accionistes tenen fins al 6 de setembre per decidir si volen vendre.
Raventós, nascuda a Barcelona, té 67 anys i l’any passat va deixar la presidència del Grup Codorniu. Segons el diari digital ‘El Confidencial’, fa un any van vendre Codorniu per 390 milions d’euros al fons d’inversió estatunidenc Carlyle. Codorniu presumia fins aleshores de ser l’empresa familiar més antiga d’Espanya.

16/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris