X

La UD Eivissa guanya a la Penya en un derbi de bronze molt intens

Doblets de Rubén i Fraile en un duel resolt amb autogol de Marc de Val a les acaballes

17/08/2019

La UD Eivissa guanya a la Penya en un derbi de bronze molt intens

El derbi pitiús amb aroma de bronze va relativitzar el concepte d’amistós. L’Eivissa va comparèixer dominador a Can Misses i als vuit minuts, només la gran intervenció de Torres evita el gol de Cirio. El córner posterior és el primer capítol de l’exhibició blau cel amb la pissarra. Javi Lara serveix, Gonzalo pentina i Ruben compareix al segon pal amb ànima de davanter. L’hispanobrasiler mostra que, a la polivalència defensiva, hi aporta també perill ofensiu. Al quart d’hora, jugada idèntica amb Javi Lara presentant credencials per ser l’amo de la pilota aturada. Ruben s’enlaira i completa un doblet sorprenent en ple monòleg des d’Alfaro.

Cada córner era tortura per a la Penya, impotent i sense pilota per capgirar el domini local. A la represa, però, el cop de teatre va ser sobtat. Només es consumien 4 minuts quan una jugada embolicada passa d’un possible penal al caos defensiu de l’Eivissa. Fraile no perd la fe de continuar la jugada i afusella Germán. El conjunt de Santa Eulària vivia els millors instants i va aconseguir l’empat gràcies a un contraatac acadèmic filat per una assistència genial de Lucas que Fraile, amb tota la sang freda del món, transforma en el 2 a 2.

El que mai no hauria de passar és l’acció desafortunada de Cristian Cruz sobre Carbia. Un impacte terrible que va deixar l’ai al cor de Can Misses. El jugador de l’Eivissa, que va haver de sortir en llitera, ja ha rebut l’alta i té el nas trencat. Tensió alta per un matx que la UD va resoldre amb fortuna perquè Marc de Val fa un autogol que tancava un assaig intens a una setmana de l’inici del foc reial

17/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris