X

Els amants de la música electrònica ballen al ritme de Richie Hawtin

És un dels DJs de més prestigi internacional i un habitual de la nit eivissenca

19/08/2019

Els amants de la música electrònica ballen al ritme de Richie Hawtin

L’explosió d’energia i música de l’Origen Fest ha tornat a omplir Son Fusteret per tercera vegada aquest estiu. Des de les quatre de l’horabaixa i fins a la mitjanit, milers d’amants de la música electrònica ballaren ahir al ritme d’artistes com Richie Hawtin, un dels DJs més reconeguts a nivell internacional.

Tot i que va ser un horabaixa molt càlid, Son Fusteret estava quasi ple, amb 7.000 entrades venudes. És el 90 per cent de les que s’havien posat a la venda, incloses les prèmium, a un preu de 370 euros cadascuna. Era el tercer dels quatre diumenges de l’Origen Fest programats aquest estiu. El festival té un públic de cada vegada més fidel, format tant per residents com per turistes.

Tots esperaven el mateix DJ: el cap de cartell Richie Hawtin. És un dels artistes internacionals de més prestigi dins l’àmbit de la música electrònica, i un habitual de la nit eivissenca. A principis dels anys noranta va ser una de les principals figures de la segona onada d’artistes de la música electrònica a Detroit.

19/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris