X

En places de Lliga de Campions

El Mallorca acaba la primera jornada en tercera posició en el seu retorn a Primera

19/08/2019

En places de Lliga de Campions

El Reial Mallorca acaba la jornada, la primera, en posicions de Lliga de Champions. El 2-1 aconseguit dissabte contra l’Eibar deixa l’equip mallorquinista col·locat en aquesta gratificant tercera posició. El pròxim rival del Mallorca, la Reial Societat, és onzè amb 1 punt.

Després de caure a Segona B i d’estar sis temporades allunyat de la Primera Divisió, el Reial Mallorca torna a lluir a posicions de privilegi a la màxima categoria. La darrera campanya que els mallorquinistes varen ocupar places de Champions va ser la campanya 2009/2010. Va començar i acabar cinquè i es va moure tot aquell curs entre el quart i el sisè lloc. De fet, a la darrera jornada tenia opcions d’acabar en zona de Champions, Va guanyar 2-0 a l’Espanyol, però no va bastar per la victòria del Sevilla. Però, tot i acabar cinquens, l’equip no va jugar la Lliga Europa després que el Vila-real va denunciar el club vermell per haver entrat en concurs de creditors.

El Mallorca pot presumir avui dilluns de superar equips com el Barça o l’Atlètic de Madrid a la classificació. Disputada només una jornada de lliga la dada és una anècdota. Però cobra més valor si recordam que demà es compliran exactament dos anys del debut dels vermells a Peralada. Era l’inici d’un trajecte pels camps de Segona B, fora del futbol professional.
Quatre titulars d’aquell equip sortiren d’inici dissabte a Son Moix. Més Salva Sevilla i Xisco Campos, que contra l’Eibar va tancar un cercle de jugar a Primera 15 anys després.

19/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris