X

La dona ferida durant les festes de Sant Climent continua ingressada

El cavall també va ferir un home de 39 anys que ja ha rebut l'alta mèdica

19/08/2019

La dona ferida durant les festes de Sant Climent continua ingressada

Pateix un traumatisme cranio-facial sever, després de rebre una coça d’un cavall desbocat, i el seu estat és estable dins la gravetat. Els metges que l’atenten estan en contacte amb Son Espases per avaluar el seu possible trasllat.

El cavall també va ferir un home de 39 anys que ja ha rebut l’alta. Va ser traslladat a l’hospital amb un traumatisme costal lleu. La dona ferida greu, de 49 anys, és natural de Ferreries, però viu des de fa molts anys as Migjorn Gran. Va anar a Sant Climent amb el seu marit i el seu fill de 17 anys que és actualment caixer de les festes de Sant Cristòfol des Migjorn. La gravetat de l’accident va motivar la suspensió del jaleo, una decisió que es va prendre de manera conjunta entre l’Ajuntament, la Junta de Caixers i l’Associació de Veïns.

Els membres de l’associació de veïns van estar molts pendents de l’evolució de la dona ferida i, finalment, van decidir continuar amb els actes de les festes programats pel capvespre. L’entitat veïnal ha mostrat la seva tristesa per l’accident i ha desitjat una ràpida recuperació a la ferida. Des de l’hospital menorquí estan en contacte amb el Servei de Neurocirugia de Son Espases per evaluar i decidir el moment del seu trasllat a Palma.

19/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris