X

La Guàrdia Civil troba un laboratori de cocaïna a un soterrani de Lloseta

La Guàrdia Civil ha escorcollat domicilis i dentiguts persones a qui s'implica en una organització criminal d'àmbit internacional

21/08/2019

La Guàrdia Civil troba un laboratori de cocaïna a un soterrani de Lloseta

L’operació que els agents de la Guàrdia Civil estan duent a terme a Mallorca ha localitzat un laboratori de cocaïna ubicat en el soterrani d’una casa en una finca a les afores de Lloseta. Els agents també han detingut algunes de les persones que estaven allà. De moment, ja hi ha deu persones detingudes, set a Espanya i tres a Colòmbia.

Segons han informat fonts de l’Institut Armat, encara s’esta registrant el laboratori i ja s’han incautat diversos quilos de cocaïna.

La Guàrdia Civil du a terme des de primera hora del matí una operació antidroga amb escorcolls a Palma, Marratxí, Lloseta, Capdepera. També s’ha informat d’actuacions a domicilis de Madrid i Barcelona. Amb aquesta operació es pretén desmantellar una organització dedicada al tràfic internacional de droga, fonamentalment cocaïna.

A Palma, s’està escorcollant un immoble de l’Edifici Impala 3, del Carrer Joan de Sadirakis, de Cala Major. També un altre al número 1 del carrer d’Antoni Noguera, al barri de Pere Garau. A Marratxí, s’ha entrat a un domicili del carrer d’Antoni Maura, número 93 del Pont d’Inca. La Guàrdia Civil ha confirmat a IB3 Ràdio que es tracta d’una operació d’abast estatal amb motiu de la qual s’ha intervingut droga en un vaixell a Algecires, a Cadis.

L’operació encara no s’ha donat per finalitzada i s’ha decretat el secret judicial sobre les actuacions.

21/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris