X

Continua a l´alça el nombre d´usuaris de Càritas a les Balears

Només a Mallorca el nombre de persones ateses ha augmentat un 21 per cent en dos anys

21/08/2019

Continua a l´alça el nombre d´usuaris de Càritas a les Balears

Malgrat la situació de creixement econòmic en què es troben les Balears, les persones que demanen ajuda a Càritas a les illes continua creixent. De fet, des de l´any 2017 la tendència és a l´alça.

Per illes la que més puja és Mallorca, amb un 21 per cent més d´usuaris en els darrers dos anys. Són vuit mil cinc cents usuaris, quatre cents més que l´any passat. A Menorca hi trobam actualment prop de dues mil cinc centes persones, mentre que a Eivissa hi ha 90 famílies que han demanat el suport de l’entitat.

En general, el principal problema dels usuaris és l’accés a l’habitatge. Segons el director de Càritas Mallorca, Sebastià Serra, ara la feina és més precària que abans i ha augmentat el nombre de persones en situació irregular, fet que impedeix trobar una feina amb condicions.

Càritas Mallorca ha format ara 18 persones que volen incorporar-se al seu voluntariat, una altra forma de col·laborar amb l’entitat social. Ara, a les portes del mes de setembre i el nou curs, l’entitat calcula que hi haurà un augment de la demanda d’ocupació i formació, d’habitatge, d’alimentació i de material escolar.

21/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris