X

Les obres d’esbucament de l’antiga seu de la Policia d’Eivissa es perllongaran tota la setmana

Durant aquests dies també hi haurà talls intermitents de la circulació en aquest punt

21/08/2019

Les obres d’esbucament de l’antiga seu de la Policia d’Eivissa es perllongaran tota la setmana

A Eivissa continuen les feines d’esbucament de l’antic edifici de la policia local. S’hi construirà el futur centre d’acollida municipal. Està previst que es faci feina aquí durant aquesta setmana. La que ve serà quan es retiraran les restes que quedin al solar. En aquests moments ja s’ha enderrocat, aproximadament, un 50% de l’edifici.

Abans ja s’havia retirat tot el cablejat i la maquinària pesant va començar a treballar ahir a la tarda. Durant aquests dies també hi ha talls intermitents de circulació que, de moment, estan tenint molta/poca afectació.

El projecte del nou centre d’Acollida Municipal al barri de l’Eixample Nou és la història de l’oposició dels vesins a la seva construcció des que en 2016 l’Ajuntament de Vila, anunciàs aquesta intenció. Entenen que comportarà la devaluació de la zona.

El passat mes d’abril els vesins del barri decidiren portar als tribunals a l’ajuntament pel projecte de construcció de l’alberg que es va licitar el mes de març, i que al maig es va adjudicar a Copicsa. Abans ja, la mateixa Associació de Vesins i Comerciants de l’Eixample Nou de Vila, Avicen, va presentar un recurs de reposició contra l’obra que la regidoria de Benestar Social va desestimar.

Segons l’ajuntament, el centre serà de mitja o alta exigència, destinat a persones amb dificultat circumstancial d’accés a l’habitatge i que s’han quedat sense feina. En la primera fase del projecte, l’edifici allotjarà a 15 persones, però està previst que en el futur la capacitat total sigui de 32.

21/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris