X

“L’ultralleuger ha caigut a 300 metres de casa: hem vist els cossos cremar”

Set persones, entre elles dos infants, han perdut la vida en un accident aeri a Inca entre un ultralleuger i un helicòpter

25/08/2019

“L’ultralleuger ha caigut a 300 metres de casa: hem vist els cossos cremar”


Set morts, entre ells dos menors, en un xoc entre un helicòpter i un ultralleuger entre Costitx i Inca

“L’ultralleuger ha caigut a 300 metres de casa. Els veïnats hem apagat el foc amb mànegues. Hem vist els cossos cremar”, explica un dels testimonis de l’accident aeri mortal d’Inca. Hi han perdut la vida set persones, entre elles dos infants.

“Estàvem dinant, hem sentit una forta explosió i han començat a ploure restes d’avioneta”, explica Joan Mulet a IB3 Notícies un altre veïnat, que ha vist de prop l’accident aeri mortal d’Inca. De fet, les restes de l’avioneta i de l’helicòpter accidentats s’han escampat per un terreny, dins del municipi d’Inca, que abasta entre 700 metres i un quilòmetre i que inclou diverses finques privades.

En concret, quatre de les víctimes mortals són de nacionalitat alemanya, un matrimoni i els seus dos fills. L’altra víctima és el pilot de l’helicòpter, de nacionalitat italiana. Havia enlairat de l’aeroport de Son Bonet. Quant a l’ultralleuger, el pilot era valencià i volava acompanyat d’un amic. Havien sortit de l’aeròdrom de Binissalem. Un grup de psicòlogues atén ara familiars i amics de les víctimes.

El Govern de les Illes Balears ha decretat tres dies de dol oficial i els serveis d’emergències treballen a contrarellotge per identificar els morts. Les aeronaus s’han incendiat en xocar i, ara mateix, és impossible posar noms i cognoms al desastre.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir el succeït, cap a les 13.20 hores, d’aquest diumenge.

25/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris