X

Minuts de silenci a Mallorca i a Eivissa per les víctimes de l’accident aeri a Inca

El Consell de Govern ha decretat tres dies de dol oficial a la Comunitat

25/08/2019

Minuts de silenci a Mallorca i a Eivissa per les víctimes de l’accident aeri a Inca

Avui a les 12h del migdia s’ha celebrat un minut de silenci davant el Consolat de la Mar per retre un homenatge a les set víctimes de l’accident aeri. Autoritats polítiques s’han congregat davant l’edifici, entre elles, la presidenta del Govern, Francina Armengol, i les conselleres i els consellers que formen part de l’executiu.

“Sentim moltíssim aquesta situació absolutament dramàtica”, ha declarat la presidenta del Govern després del minut de silenci. Armengol també ha explicat que hi ha ara dues línies d’investigació obertes. Aviació i Guàrdia Civil han obert una investigació judicial per esbrinar les causes de la col·lisió i, d’altra banda, dins el Ministeri de Foment hi ha la comissió d’investigació d’accidents aeris. Tres tècnics d’aquesta comissió es desplaçaran avui a Mallorca per començar la investigació i saber com va succeir l’accident.

A més s’han decratat els tres dies de dol oficial a la Comunitat decretats pel Consell de Govern.

També l’Ajuntament d’Eivissa ha convocat un minut de silenci a les portes dels edificis municipals, mentre que les banderes dels edificis públics s’hissaran a mija asta durant tres dies en senyal de dol, fins el dimecres. El consitori ha expressat el seu condol a les famílies i als amics de les víctimes.

Els jugadors de futbol i el cos tècnic del Reial Club Mallorca també han volgut guardar un minut de silenci abans de començar l’entrenament aquest matí.


Testimonis: “L’avioneta ha caigut a 300 metres de casa: hem vist els cossos cremar”
 Set morts, entre ells dos menors, en un xoc entre un helicòpter i un ultralleuger entre Costitx i Inca

25/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris