X

Prop de 500 persones participen a la manifestació de les ‘kellys’ a Eivissa

Durant la lectura del manifest han mostrat la seva decepció amb els sindicats majoritaris

25/08/2019

Prop de 500 persones participen a la manifestació de les ‘kellys’ a Eivissa

Prop de 500 persones s’han sumat a la manifestació convocada per les “kellys” d’Eivissa per reivindicar una reducció de la seva càrrega de feina. Era el punt i final a 48 hores de vaga, un fet sense precedents a les Illes, i es que era la primera vegada que cambreres de pis convocaven una vaga a les Balears

Durant la lectura del manifest les “kellys” han agraït el suport del sindicat que CGT i han mostrat la seva decepció amb els sindicats UGT i CCOO que, han dit, els han donat l’esquena. Han mostrat la seva satisfacció amb la resposta a la convocatòria de la manifestació, així com amb la resposta a la vaga, i es que 2.000 cambreres de pis finalment s’hi van sumar, un 33 per cent del col·lectiu a Eivissa.

A la manifestació també hi han participat representants polítics de partits d’Esquerra de l’illa, com PSOE, Podem Eivissa i Ara Eivissa, així com altres col·lectius de treballadors i moviments socials de l’illa. A Formentera, tot i que el seguiment de la vaga va ser nul, també s’ha celebrat una petita manifestació en suport de la causa a la plaça de Sant Francesc.

25/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris