La 3a divisió es posa en marxa

Aquest cap de setmana es va disputar la primera jornada del futbol de casa nostra i els favorits ja mostraren les seves cartes

26/08/2019

Un dels favorits a l’ascens va presentar la seva candidatura. El Mallorca B va superar el Constància de forma clara. Abans del descans, Thomas va avançar els visitants amb una bona rematada al primer toc. Al minut 71, l’àrbitre pitava penal per mans. Una pena màxima que seria transformada pel mateix Thomas que signava el seu doblet particular. I a 5 minuts pel final, el nouvingut Joaquín sentencià el partit.

El mateix resultat es va veure a Can Misses al derbi pitiús, on l’Eivissa també va deixar clar que aspira a tot. Arias avançava els locals al minut 20. Ja a la segona part, el pitxitxi de la passada temporada, Cristian Terán, s’estrenava i ampliava distàncies al marcador. Un marcador que s’encarregaria de tancar Sergi Moreno al darrer minut de partit amb una rematada de cap.

I un altre dels favorits de la categoria que no va perdonar va ser el Poblense. Un minut abans del descans, Mateu Ferrer avançava els d’Óscar Troya amb una bona rematada de cap. I ja a les acaballes, l’altre ‘killer’ de l’equip, Aitor Pons, deixava sentenciat el partit.

Qui no va tenir la mateixa sort al Torrentó va ser el Portmany, un dels nouvinguts de la categoria. Els de Jaume Mut obrien el marcador als dos minuts de la segona part amb el gol de Maimó. Els locals fermarien els tres punts a la sortida d’un córner on Bordoy empeny la pilota al segon pal.

I al Sant Rafel Santa Catalina, s’imposaren els locals amb sofriment. Al minut 28, Samuel Pérez era expulsat per doble groga i deixava amb un jugador manco el Sant Rafel. A la segona part, es podria veure el debut del fill de Simeone, Gianluca amb el filial de la UD Eivissa. Els eivissencs aguantarien fins al minut 71 quan Monir avançava el Santa Catalina amb una gran definició. Però, el Sant Rafel tiraria d’orgull. Cinc minuts després, José Garrido empatava el duel amb una rematada de cap impecable. I al darrer minut, Mesquida comet penal sobre George Lucas. Als onze metres, Juan Carlos Ortiz no perdonaria i els tres punts quedaven a Eivissa.

La resta de la jornada va deixar els següents resultats: Sóller 3-1 Andratx, Ferriolense 0-1 Platges de Calvià, Llosetense 0-1 Alcúdia, Collerense 1-4 Santanyí i Binissalem 3-1 Manacor.