X

Finalitza la feina de camp en la investigació de l’accident aeri d’Inca

La policia judicial redactarà un informe que serà enviat al jutjat d'instruccio número 2 d'Inca

27/08/2019

Finalitza la feina de camp en la investigació de l’accident aeri d’Inca

En manco de 24 hores, els tècnics de la Comissió d’Investigació d’Accidents i Incidents d’Aviació Civil han donat per acabada la feina de camp al lloc on diumenge varen caure un helicòpter i un ultra-lleuger i causaren la mort de 7 persones. L’informe provisional serà remès al jutjat número 2 d’Inca.

Des de primera hora d’aquest dimarts, els 4 tècnics de la comissió d’investigació d’accidents aeris acompanyats per la policia judicial de la Guàrdia Givil, han fet feina a la zona de l’accident. Les tasques s’han centrat a acabar d’agafar el testimoni dels residents i a tractar de recollir les restes més grosses de les aeronaus que encara estavan escampades per les diferents finques. Els tècnics de Foment han tractat de reconstruir l’avioneta, han fet fotografies tant de les peces com del lloc on havian caigut i n’han pres mida. Els agents han informat els propietaris de la casa on va caure l’ultralleuger, que al més aviat possible en retiraran les restes.

La policia judicial redactarà un informe que serà enviat al jutjat d’instruccio número 2 d’Inca, que serà qui determini quan es poden retirar les restes del sinistre. Fins aquest moment, la zona quedarà precintada però ja no custodiada. Mentre, els tècnics de la comissió d’investigació d’accidents aeris abandonaran Mallorca les pròximes hores amb tota la informació necessària per tractar d’esclarir el que va passar. Es preveu que en poc dies puguin tenir un informe provisional dels fets tot i que la investigació definitiva es podria perllongar més d’un any.

27/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris