X

Moreno perfecciona la faceta defensiva

El tècnic s'ha mostrat especialment incissiu amb Raíllo i Joan Sastre i també ha mantingut una conversa amb el lateral esquerre Pierre Cornud

29/08/2019

Moreno perfecciona la faceta defensiva

El Mallorca continua preparant el primer desplaçament de la temporada. Avui Vicente Moreno s’ha mostrat especialment comunicatiu amb dos jugadors, tots dos defenses: Joan Sastre i Antonio Raíllo. Amb un equip que no es caracteritza per la seva capacitat golejadora, no encaixar és bàsic per poder aconseguir els objectius.

Abans de començar la tradicional xerrada inicial, Vicente Moreno ha creuat unes paraules de manera distesa amb Marc Pedraza. El català és un dels jugadors que ja eren a la plantilla que encara no ha debutat amb el Mallorca a la màxima categoria. Amb tota la plantilla ja damunt la gespa, Moreno ha parlat una estona i s’ha mostrat enèrgic.

En acabar, el de Massanassa ha parlat amb Pierre Cornoud. Si d’aquí a dia 2 de setembre no hi ha cap moviment, el francès serà, de manera definitiva, l’única competència dins la plantilla per a Lumor al lateral esquerre.

Com hem vist abans, els principals objectius de Moreno han estat Antonio Raíllo i Joan Sastre. El cordovès i el porrerenc han escoltat les explicacions i han intercanviat punts de vista amb el tècnic.

Durant els minuts que hem pogut enregistrar hem vist Abdón Prats entrenant i fent exercicis amb normalitat, també Aridai Cabrera. Tampoc no té cap problema el més mediàtic Takefusa Kubo que espera poder entrar als plans del míster molt aviat.

29/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris