X

Les multes de la Policia Local ‘ofeguen’ els llogaters de motos elèctriques de la Platja de Palma

Les empreses demanen més temps per complir amb l’ordenança

30/08/2019

Les multes de la Policia Local ‘ofeguen’ els llogaters de motos elèctriques de la Platja de Palma

Els empresaris dedicats al lloguer de motos elèctriques a la Platja de Palma demanen una moratòria de l’ordenança que va entrar en vigor el mes de juny. Dins aquesta regulació dels vehicles de mobilitat personal, les motos elèctriques quedaren fora. Per aquest motiu, la Policia Local els exigeix matrícula. Ara, les multes que reben, asseguren que els estan ofegant econòmicament i molts d’ells s’han vist obligats a tancar.

Ells volen complir amb el que els exigeix la norma. Però diuen que no han tingut temps i demanen una moratòria.

El problema és que aquestes motos no han entrat dins el que l’ordenança considera un vehicle de mobilitat personal, i per circular se’ls exigeix estar matriculades com qualsevol altre vehicle. Les multes que reben els estan ofegant econòmicament, fins al punt, que molts s’han vist obligats a tancar.

Aquest divendres han volgut protestar en un control d’aquests vehicles que estava fent la Policia Local, i que s’ha desmuntat poc abans que ells arribassin. Finalment, han pogut conversar amb uns agents per traslladar-los les seves discrepàncies. La regidoria de Mobilitat diu que l’ordenança ha estat molt estudiada i que s’ha fet per millorar la convivència i per regular els nous tipus de mobilitat que han sorgit.

30/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris