X

Els registres del temporal: 215 l/m² en menys de quatre hores i vent a 112 km/h

Les Illes Balears continuen aquest dimecres en avís taronja per pluges intenses, tempestes i vents forts

11/09/2019

Els registres del temporal: 215 l/m² en menys de quatre hores i vent a 112 km/h

Segon dia de la gota freda a la Mediterrania. Les Illes Balears continuen aquest dimecres en avís taronja per pluges intenses, tempestes i vents forts.

Fins ara, on més ha plogut ha estat a Mallorca. Les tempestes han deixat acumulacions de 215 mm a Son Torrella, a Escorca; de 172 mm a Valldemossa; de 68 mm a Maó; i de 30 mm a Sant Antoni d’Eivissa. Les ratxes de vent han arribat als 112 km/h a ses Salines de Campos.

Aquest dimarts les condicions meteorològiques adverses van obligar a tallar ports i carreteres i a desviar vols a tots els aeroports de les Illes Balears. A la badia de Palma es va poder veure dos caps de fibló. Es van desbordar dos torrents a Mallorca. ” La zona més afectada és Caimari, es va desbordar el torrent de sa Mosquera i els domicilis propers es varen inundar. El que més ens preocupa és atendre els veïnats afectats”, ha dit el batle de Selva, Joan Rotger, al programa Al Dia d’IB3 Ràdio.

Més informació:
 IB3´àudios Camions i tràilers trabuquen dins la bodega d’un vaixell de Baleària que navegava amb ones de fins a 7 metres
 IB3´àudios Educació suspèn l’inici de classes a 19 pobles de Mallorca

11/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris