X

Els afectats pel temporal comencen a fer balanç de danys

Les ones de fins a tres metres han originat que diversos camions d'un vaixell de Baleària hagin bolcat

11/09/2019

Els afectats pel temporal comencen a fer balanç de danys

Per desenes de veïnats de Caimari, avui ha estat dia de neteja i de fer balanç dels danys. Tot amb l’ensurt encara ben present. El batle de Selva, Joan Rotger, ha visitat avui amb els afectats totes les cases per veure’n els desperfectes. Assegura que ara la prioritat és saber els motius que han provocat el desbordament del torrent de sa Mosquera.

A Campanet avui dematí la grua encara retirava un dels cotxes que va quedar atrapat pel desbordament del torrent de Sant Miquel. Avui han aconsellat no acostar-se a les fonts Ufanes.

La gota freda també ha tengut efectes a la mar. Les ones de fins a tres metres han originat que diversos camions d’un vaixell de Baleària hagin bolcat. L’embarcació que cobria la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella s’ha hagut de desviar de matinada al port de Palma. Alguns dels passatgers denuncien que els camions anaven fermats i que hi ha més vehicles afectats.

La sortida del vaixell cap a Barcelona ara està prevista per a la mitjanit. Gairebé 8 hores després del que s’havia establert en un principi.

11/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris