X

L’Oficina Anticorrupció durà a Fiscalia un alt càrrec per indicis d’un delicte urbanístic

L'organisme l'està investigant arran d'una denúncia i veu indicis d'un delicte urbanístic

12/09/2019

L’Oficina Anticorrupció durà a Fiscalia un alt càrrec per indicis d’un delicte urbanístic

L’Oficina Anticorrupció ha posat la lupa en dos alts càrrecs de l’Administració pública a qui ja ha avisat que estan sent investigats. Segons fonts de l’organisme, la setmana que ve portarà un d’ells a la Fiscalia, a qui ja ha informat prèviament, per indicis d’un delicte urbanístic. De fet, l’Oficina també ha mantingut contactes amb la Fiscalia de Medi Ambient. Per contra, l’altre cas s’arxivarà. En aquests moments, l’Oficina investiga 30 denúncies. Algunes d’elles sobre contractació de personal i subvencions.

L’equip que lidera Jaume Far consta ara de sis persones i es completarà amb 4 més que es contractaran en breu. També serà la setmana que ve quan es publiquin al web de l’Oficina les declaracions patrimonials i de béns dels diputats del Parlament. Les dels alts càrrecs del Govern es publicaran més endavant.

Pel que fa a la seu de l’organisme, el proper 18 de setembre s’obriran els sobres de les dues ofertes que s’han presentat al concurs per llogar les oficines. Els requisits del concurs establien que havien de tenir un mínim de 200 metres quadrats i costar entre 2.500 i 3000 euros al mes.

12/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris