X

Cort recupera les claus de les galeries de la plaça Major sense tenir cap full de ruta

L'Ajuntament assegura que els informes jurídics i tècnics no avalen una pròrroga per als locals comercials d'aquest espai

12/09/2019

Cort recupera les claus de les galeries de la plaça Major sense tenir cap full de ruta

A partir d’avui, l’Ajuntament de Palma gestiona els locals comercials de les galeries de la plaça Major. Això sí, de moment, no s’ha fet públic cap full de ruta.  Cort assegura que els informes jurídics i tècnics no avalen una pròrroga per als locals comercials d’aquest espai emblemàtic de Ciutat. Per definir el seu futur, el consistori ha constituït un equip de feina per analitzar els estudis tècnics preliminars sobre l’estat i les condicions dels locals. El batle de Palma, José Hila, ha explicat en una entrevista a IB3 Ràdio que l’Ajuntament vol que qualsevol projecte que s’hi dugui a terme tengui la seguretat jurídica necessària perquè no s’hagi de tirar enrere.

Pel que fa a la proposta del conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, de duplicar d’aquí a 2023 la quantitat d’habitatge públic amb la implicació dels ajuntaments, Hila ha recordat que l’ajuntament de Palma ja ha cedit 7 solars al Govern per construir-hi  200 pisos de protecció oficial. Un projecte del qual ja es tramiten les llicències.

 

12/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris