X

Esllavissades a es Bol Nou i es Cubells després de les fortes pluges

Al col·legi de Puig d'en Valls hi ha goteres i els responsables demanen a les famílies que no hi duguin els alumnes si no és estrictament necessari

12/09/2019

Esllavissades a es Bol Nou i es Cubells després de les fortes pluges

Aquest dijous a la nit es tornarà a activar l’avís taronja a les Pitiüses, amb previsió de pluges que poden arribar a 50 litres per metre quadrat en una hora. També hi ha alerta groga per vents de fins a 70 quilòmetres per hora. A la mar, ones de fins a 3 metres. S’ha reobert tota la xarxa viària del Consell d’Eivissa, però romanen tancats alguns aparcaments de platges de Santa Eulària i els accessos a Aigües Blanques i Cala Olivera. A més, ha tornat a entrar aigua als nous Jutjats. En les darreres hores han caigut fins a 96 litres a municipis com Sant Joan i 80 a l’aeroport d’Eivissa. També han caigut quasi mil llamps la passada matinada. Aquesta nit de dijous s’espera un nou episodi de pluges intenses, que ha ocasionat despreniments a la costa de Sant Josep.

Per precaució, l’Ajuntament de Sant Josep hi ha restringit l’accés, i només es permet el pas als vesins, a la carretera des Cubells, on diversos despreniments han deixat pedres damunt l’asfalt. Més notables han estat els dels penya-segats des Bol Nou, on la policia ha acordonat la zona, i la pluja també ha engolit part de la platja. També hi ha hagut incidències a les aules. 8 classes de l’escola de Puig d’en Valls han patit goteres. Al centre no s’han acabat les obres d’impermeabilització i per això, els responsables demanen a les famílies que no hi duguin els alumnes si no és estrictament necessari. Mentrestant, al col·legi de Sant Jordi el problema ha estat que l’entrada al centre, un dels patis i una aula de P5 han quedat negats. Una situació que també han experimentat alguns vesins i comerços dels barris des Pratet i la Marina. També a la zona del port d’Eivissa hi ha hagut vessament fecals.

 

12/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris