X

La Policia Local de Palma ha inspeccionat 1.966 locals a zones d’interès turístic

A la Platja de Palma els furts han baixat un 18%

13/09/2019

La Policia Local de Palma ha inspeccionat 1.966 locals a zones d’interès turístic

En quatre mesos, la Policia Local de Palma ha fet 1966 inspeccions a locals, entre ells, a 794 terrasses a la recerca del compliment de la nova Ordenança d’Espais Públics de Palma que va entrar en vigor el primer de maig i que encara es perllongarà fins finals del mes de setembre.

L’ordenança preveu que la Platja de Palma s’hagi convertit en zona ZEIT, Zona d’Especial Interès Turístic, amb l’objectiu d’evitar el consum d’alcohol a la via pública i protegir als menors. D’aquesta manera s’ha prohibit la publicitat d’alcohol i les promocions especials com les ‘Happy Hours‘ o el 2X1. Tot i això, els agents han aixecat 55 actes per publicitar o vendre begudes alcohòliques. L’ordenança preveu multes de fins 3.000 euros si es beu alcohol fora del recinte dels locals d’oci.

Pel que fa a la venda ambulant, la policia ha decomissat 40.000 objectes i s’ha actuat contra 12 cotxes què els venedors empraven per guardar les peces que s’havien de vendre.

La Policia Nacional i la Local han col·laborat en la vigilància dels furts a la platja i al carrer que enguany han baixat un 18% a la zona.

13/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris