X

Acord per millorar la convivència a la barriada palmesana de Santa Catalina

L'han signat aquest matí l'associació de restauradors, els placers del mercat municipal i una de les dues associacions de veïnats que hi ha al barri

19/09/2019

Acord per millorar la convivència a la barriada palmesana de Santa Catalina

Millorar la convivència a la barriada palmesana de la Santa Catalina és l’objectiu d’un acord que han signat aquest matí l’associació de restauradors, els placers del mercat municipal i una de les dues associacions de veïnats que hi ha al barri.

L’acord preveu 9 compromisos que van des de respectar la normativa urbanística, la promoció del mercat municipal o el foment del reciclatge. Les tres entitats també volen esdevenir les principals interlocutores a l’hora de mantenir un diàleg amb l’Ajuntament de Palma. A l’acord, no es parla explícitament dels conflictes entre el sector de la restauració i els veïnats, però les parts implicades reconeixen que hi és en el rerefons. La signatura de l’acord ha comptat també amb la presència de diversos regidors de l’oposició del consistori palmesà.

A l’acte no hi ha estat convidada l’altra associació de la barriada, Barri Cívic, que, tot i no veure malament la signatura d’avui, reclama que s’hi apliquin els acords signats l’any passat amb l’ajuntament referents a convivència. La signatura de l’acord ha comptat també amb la presència de diversos regidors de l’oposició del consistori palmesà.

 

19/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris