X

Agències de viatges i consumidors defensen el dret dels residents balears al descompte per viatjar

Les associacions demanen que es controli a les aerolínies

20/09/2019

Agències de viatges i consumidors defensen el dret dels residents balears al descompte per viatjar


L’Estat garanteix el descompte del 75% per als residents de les Illes

Les agències de viatges defensen el descompte per tots els residents de les Illes a l’hora de viatjar. El president de l’associació que les aglutina qualifica de sortida de to les declaracions del Ministre de Foment en funcions. Francesc Mulet, president d’AVIBA, ha dit que Ábalos té un desconeixement molt gran del concepte d’insularitat i ha assegurat que els residents de les Illes no només viatgen per plaer sinó que també ho fan per feina i altres necessitats. “Com a portadors de renda a l’Estat, pagam carreteres, pagam multitud de coses que no utilitzam”, ha declarat Mulet.

Tant les agències de viatges com els consumidors consideren que el Govern central hauria de controlar abans les aerolínies. El portaveu de Consubal, Alfonso Rodríguez, ha reclamat que les investigacions que faci Hisenda han de tenir un objectiu concret i han de respectar en tot cas la protecció de dades.

L’Associació de Consumidors i Usuaris de les Illes no veu bé el control de les dades dels residents i demana explicacions al Ministre de Foment en funcions. Tant des de Consubal com de la plataforma el Transport aeri ofega Menorca defensen una tarifa plana per controlar millor l’ús de les subvencions. Joan Enric Vilardell, de la plataforma ‘El transport aeri ofega Menorca’ creu que la millor opció seria establir unes tarifes màximes en segons quins vols.

20/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris