X

Onze ferits per inhalació de fum en un foc declarat al polígon de Marratxí

23/09/2019

Onze ferits per inhalació de fum en un foc declarat al polígon de Marratxí

Una trentena de treballadors s’han vist afectats per l’incendi declarat a primera hora del matí en una fàbrica de pa del Polígon de Marratxí.

Les flames s’han iniciat poc després de les 8 del matí, quan una pila de palets situats a l’exterior de la nau s’ha calat foc. L’incendi s’ha estés cap a l’interior del local a través de la coberta. En un primer moment, els treballadors de la panificadora han tractat de sufocar les flames amb extintors, però, davant la intensitat del foc, han procedit a desallotjar la nau.

Al seu interior hi ha radicades una empresa panificadora i una d’electrodomèstics. L’incendi ha afectat el sostre de la nau.

En l’operatiu d’extinció han participat més de trenta efectius, entre policies, bombers i la guàrdia civil. Els serveis d’emergència han atès onze persones, totes elles ferides en estat lleu. N’hi ha deu que han estat traslladades a centres hospitalaris per inhalació de fum.

Encara es desconeixen els danys materials ocasionats per l’incendi, però les empreses afectades per les flames han avançat que reprendran l’activitat el més aviat possible. En el cas de la panificadora, la producció es reprendrà a una seu que l’empresa té a Palma.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les causes del foc, que ja s’ha donat per extingit.

23/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris