X

La fallida de Thomas Cook deixa enlaire 10.000 reserves a Eivissa

Tot i el missatge de tranquilitat de la Federació Hotelera de les Pitiüses, els hotelers no han cobrat els mesos d'agost i setembre

24/09/2019

La fallida de Thomas Cook deixa enlaire 10.000 reserves a Eivissa

De les 60.000 reserves que hi havia amb Thomas Cook aquesta temporada a Eivissa, es calcula que 50.000 d’elles ja s’haurien completat. Ara, però, en quedarien 10.000 suspeses per la fallida del touroperador britànic. Pel que fa als pagaments, calculen que els mesos d’agost i setembre quedaran pendents de pagament per tothom i que alguns hotelers sí que van cobrar el mes de juliol però altres, no.

Aquest hotel de Sant Antoni treballava al 100% amb Thomas Cook. A més, tenia prevista una remodelació integral aquest hivern finançada pel majorista del turisme. Ahir les 3 noves entrades van abonar l’allotjament. La meitat dels clients de les 59 habitacions havien contractat un paquet en què està inclòs el vol amb Thomas Cook. L’hotel estarà obert durant les dates contractades pel turoperador britànic per no deixar sense allotjament els turistes. Després d’aquesta data tancaran portes.

Els grups hotelers Palladium, Azuline i Invisa són els que més clients reben de l’operador turístic i ara avaluen les pèrdues. La federació hotelera d’Eivissa ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat i assegura que cap establiment veurà afectada la seva operativitat habitual.

24/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris