X

PSOE i Unides Podem acusen Vicent Marí de censurar-los

Denuncien que la junta de portaveus ha vetat una interpel·lació del PSOE per debatre en el ple de divendres "irregularitats" en la designació de càrrecs de confiança i directors generals

25/09/2019

PSOE i Unides Podem acusen Vicent Marí de censurar-los

Els dos grups de l’oposició al Consell d’Eivissa han denunciat aquest dimecres la “censura” que, consideren, practica el nou equip de govern de PP i Ciutadans.

Els socialistes han lamentat que, per primera vegada en 8 anys, la junta de portaveus va vetar, dilluns passat, una interpel·lació presentada pel PSOE. El portaveu Vicent Torres i la consellera Marta Díaz han lamentat l’actitud de Vicent Marí quan volien debatre al ple unes presumptes irregularitats en la designació de càrrecs de confiança i directors generals. Sostenen que els dos coordinadors de grup (“càrrecs polítics”) fan feina, en realitat, de coordinadors de Joventut i Transparència.

També des d’Unides Podem, la consellera Viviana de Sans ha retret al president insular, Vicent Marí, que vulgui perpetuar al Consell “les maneres clientelistes i de cacic” que, assegura, va mantenir en la seva trajectòria com a batle de Santa Eulària.

L’equip de govern del Consell d’Eivissa ha declinat fer cap declaració al respecte fins el ple de divendres 27.

25/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris