X

Cort contractarà 81 persones majors de 30 anys per treballar de peons i auxiliars

El termini d'inscripció és del 2 al 8 d'octubre per als perfils d'oficial de manteniment i de jardineria i per als peons mecànics i de paret seca

04/10/2019

Cort contractarà 81 persones majors de 30 anys per treballar de peons i auxiliars

L’Ajuntament de Palma contractarà 81 persones majors de 30 anys per realitzar treballs de peó o d’auxiliar de diversos oficis durant sis mesos. La contractació es farà a través del programa del Servei d’Ocupació de les Illes Baleres (SOIB) “Visibles 2019-2020”, que començarà el 14 de novembre.

Així ho ha anunciat aquest divendres en una roda de premsa el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de Cort, Rodrigo Romero, tot i que ha especificat que les persones de més de 45 anys tindran una puntuació superior.

El pressupost d’aquesta edició ascendeix a 959.442 euros, dels quals 68.439 euros corren per compte de l’Ajuntament de Palma, a través de Palma Activa, i la resta -891.003 euros-, per part del SOIB.

Romero ha informat que les 81 places a cobrir són: 1 administratiu de suport, 14 auxiliars administratius, 11 auxiliars/informadors, 2 gravadors de dades, 2 peons forestals, 1 peó fuster, 9 jardiners, 27 peons de manteniment, 3 peons per  construir paret seca, 3 peons picapedrers, 3 peons pintors,  2 peons mecànics, 2 tècnics especialistes jardiners i 1 tècnic especialista en manteniment. 19 d’aquestes places es cobriran directament amb persones usuàries de serveis socials.

Segons ha explicat Romero, la novetat d’aquesta edició se centra en què els interessats hauran d’inscriure’s a través del SOIB. “En les anteriors edicions, el SOIB contactava amb els interessats, però aquest any no serà així”, ha precisat.

El termini d’inscripció és del 2 al 8 d’octubre per als perfils d’oficial de manteniment i de jardineria i per als peons mecànics i de paret seca. Per a la resta de perfils, el termini serà del 7 al 15 d’octubre.

Els treballs que hauran de realitzar seran, entre altres, adequar patis de col·legis, ajudar en les tasques de conservació i manteniment de les Piscines de Son Hugo, rehabilitar el Camí de l’Hort del Castell de Bellver i efectuar tràmits administratius.

Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE), per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per a afavorir l’impuls del Turisme Sostenible (ITS).

El regidor ha explicat que l’objectiu és “millorar l’índex d’ocupació laboral” i dur a terme “obres d’interès social” a la ciutat.

04/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris