X

Es creen noves rutes per transitar pel Bosc de Bellver

Aquestes obres formen part del pla d'usos d'aquest entorn natural de Palma 

04/10/2019

Es creen noves rutes per transitar pel Bosc de Bellver

El bosc de Bellver, a Palma, sumarà aviat un nou tram de 400 metres a l’itinerari actual. Les obres es faran preservant l’entorn i delimitant les vies per no degradar la zona natural.  Les feines començaran aviat i duraran 5 mesos.

Ara hi ha delimitats prop d’un quilòmetre i mig de camins que recorren el bosc. La tercera fase del pla d’usos d’aquest espai, que es començarà aviat, afegirà mig quilòmetre més. El nou itinerari se sumarà al tram que va des de l’entrada pròxima a l’antic hospital de Son Dureta, i arribarà als voltants de la residència de la Bonanova.

Les rutes són un punt de trobada per a esportistes i propietaris de mascotes, que aprofiten l’entorn de Bellver per passejar a l’aire lliure. Els esportistes també aprofiten aquest espai de natura en plena ciutat. Per això creuen que ampliar els recorreguts és un encert.

Les obres que es faran formen part de la tercera fase del projecte del pla d’usos de l’entorn de Bellver,  costaran 260 mil euros, i es finançaran en part, amb fons europeus, i en estar enllestit, s’haurà executat al voltant del 50 per cent del recorregut previst a la zona.

04/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris