X

Acaba la reconstrucció del mur de pedra en sec de la carretera de Lluc

Les obres varen començar a principis del mes de maig amb un pressupost de 500 mil euros  dels quals 100 mil s'han destinat a refer el mur

04/10/2019

Acaba la reconstrucció del mur de pedra en sec de la carretera de Lluc

Una vegada acabada la reconstrucció del mur de pedra en sec que el passat mes de febrer es va esfondrar a causa de la pluja, els margers estan empedrant l’espai que d’aquí a poc més d’un mes serà un mirador. I és que perquè s’hagi pogut refer el mur de pedra en sec resseguint la tècnica tradicional de pedra en sec s’ha hagut de desviar la carretera, ja que aquesta tècnica no està reconeguda per fer-hi obres d’enginyeria civil,  extrem que els margers reclamen des de fa temps.

El nou mur està pensat per suportar les inclemències del temps i ‘han fet amb una mica més de rost del que hi havia fins ara perquè sigui encara més resistent. Aquesta és la primera vegada que els margers de Mallorca duen a terme una obra civil d’aquest tipus en molts anys. Les obres varen començar a principis del mes de maig amb un pressupost de 500 mil euros  dels quals 100 mil s’han destinat a la reconstrucció del mur.

04/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris