X

Els comerciats del mercat de Llevant, preocupats per si no els renoven la concessió

El regidor de Promoció Econòmica de Cort assegura que els venedors poden estar tranquils, però no hi ha cap document que n'asseguri la continuïtat

05/10/2019

Els comerciats del mercat de Llevant, preocupats per si no els renoven la concessió

Els comerciants del mercat de Llevant estan preocupats pe si els renoven la concessió. D’aquí a dos anys els acaben els contractes vigents i temen acabar com el mercat del Camp Redó. Els venedors del mercat de Llevant temen que l’Ajuntament de Palma no els renovi les concessions actuals, que acaben el desembre de 2021. Després del tancament inesperat dels seus companys del Camp Redó, l’estat d’ànim entre els botiguers és de preocupació.

El president dels venedors del mercat de Llevant, Sebastià Puiggròs, ha explicat que fa un any que es reuneixen amb Cort per aclarir el seu futur i garantir-ne la pròrroga. La resposta que han obtingut és tèbia i, segons Puiggròs, tenen la sensació que no els escolten.

El regidor de Promoció Econòmica de Cort, Rodrigo Andrés Romero, assegura que els venedors poden estar tranquils. No obstant això, encara no hi ha cap document que n’asseguri la continuïtat.

05/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris