X

MÉS per Mallorca insisteix a no ‘rescatar’ els hotelers per la fallida de Thomas Cook

Guillem Balboa reconeix a IB3 Ràdio que no esperava una fricció dins el Pacte de Govern en tan poc temps, però que, sigui com sigui, no s'ha posat damunt la taula rompre l'acord

09/10/2019

MÉS per Mallorca insisteix a no ‘rescatar’ els hotelers per la fallida de Thomas Cook

Imatge d'arxiu. /EFE

MÉS per Mallorca insisteix a tirar enrere la bonificació de l’ecotaxa als hotelers afectats per la fallida de Thomas Cook. Mesura anunciada fa prop d’una setmana pel govern i que manté enfrontada la formació ecosobiranista amb el seu soci socialista. Així ho ha expressat el coordinador de la formació ecosobiranista, Guillem Balboa fa uns minuts en una entrevista aquest matí a IB3 Ràdio.

Balboa ha assegurat que, malgrat l’oposició expressada per la seva formació a aquesta iniciativa, no s’ha posat damunt la taula deixar el govern. Ha reconegut que -tot i saber que la governabilitat no seria fàcil- no esperava una fricció en tan poc temps. En qualsevol cas, MÉS es manté expectant a l’articulació d’aquesta mesura que -considera Balboa- no és fàcil d’encaixar jurídicament.

Davant la possible candidatura de Miquel Oliver (batle de Manacor) a dirigir la coalició a partir de l’Assemblea del novembre, Balboa veu molt positiu que surtin noves cares. No es posiciona a favor de cap en concret, però creu que és moment de fer un relleu.

09/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris