X

‘Sa Torrentada’, el llibre que documenta i analitza els fets del fatídic 9 d’octubre de 2018

L'han elaborat els responsables i col·laboradors de la publicació digital llorencina Card.cat

09/10/2019

‘Sa Torrentada’, el llibre que documenta i analitza els fets del fatídic 9 d’octubre de 2018

Els fets de Sant Llorenç dels quals avui fa un any ja tenen el seu llibre que els documenta i analitza. Du pert títol Sa Torrentada. L’han elaborat els responsables i col·laboradors de la publicació digital llorencina Card.cat i pretén aportar una extensa mirada sobre un fenomen meteorològic que va capgirar la vida del poble i del qual, de mica en mica, se’n va recuperant.

Sa Torrentada es va començar a gestar poques setmanes després d’aquell fatídic 9 d’octubre. Els seus promotors tenien la intenció de documentar el que va succeir aquell dia i tot el que va passar després sense oblidar l’aprenentatge que s’ha obtingut de tot plegat. El llibre el componen 13 capítols que van des de l’explicació científica del que va succeir, el repàs dels danys materials, la reacció de la gent o l’impacte d’aquells fets en la salut mental dels afectats, per citar-ne alguns.

A part de les prop de 500 pàgines del llibre, s’ha elaborat un arxiu a través del qual es pot accedir a les milers d’imatges que particulars i mitjans de comunicació varen enregistrar aquells dies excepcionals. Sa Torrentada el presentaran aquest proper cap de setmana a Sant Llorenç, Son Carrió i a Manacor i es podrà adquirir a diversos punts del municipi.

 

09/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris