X

Una nova ruta connectarà al 2020 el port de Ciutadella amb Còrsega i Sardenya

La naviliera Corsica Ferries farà aquest mateix mes les proves sense passatgers

10/10/2019

Una nova ruta connectarà al 2020 el port de Ciutadella amb Còrsega i Sardenya

Nova ruta internacional per Menorca. La naviliera Corsica Ferries ultima la posada en marxa d’una connexió entre Ciutadella i Còrsega i Sardenya. La proposta ja compta amb l’autorització de Capitania Marítima i està previst que aquest mateix mes es facin les proves sense passatgers, com a passa prèvia per posar en marxa la ruta.

La naviliera ha operat aquest estiu des de Maó, davant la impossibilitat de fer-ho des de Ciutadella per les grans dimensions del vaixell Mega Express, que té 170 metres d’eslora. No obstant, les inversions fetes pel Govern garanteixen que enguany pugui maniobrar amb seguretat al dic de Son Blanc, tal com havia sol·licitat la companyia des d’un principi. Aquest estiu s’ha obert la ruta entre Maó i la localitat francesa de Tolón. Ara, des de Tolón es podrà enllaçar, bé amb escala o bé amb el mateix vaixell fins a Còrsega i Sardenya.

Segons ha pogut saber IB3, serà possible comprar el bitllet des de Menorca cap a aquestes altres illes del Mediterrani. Des del Govern sostenen que això obre una nova porta a Europa des de Menorca

En les pròximes setmanes es duran a terme les proves de maniobrabilitat a Son Blanc i si les supera aquest mateix any ja es podria estrenar la connexió amb Itàlia.

10/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris