X

La Policia Local de Palma ha multat prop de 150 patinets i motos elèctriques

A més, 62 vehicles han estat retirats de la circulació

10/10/2019

La Policia Local de Palma ha multat prop de 150 patinets i motos elèctriques

Des que va entrar en vigor l’ordenança reguladora dels vehicles de mobilitat personal a Palma, la Policia Local ha posat 150 multes. A més, 62 vehicles han estat retirats de la circulació.
La infracció més comuna amb la qual s’han trobat fins ara és la de circular per damunt la vorera o per la calçada. Recordem, aquests vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics, només poden anar pels carrils bici o per les vies 30.

Entre els usuaris dels vehicles de mobilitat personal encara existeix un gran desconeixement de la normativa de l’ajuntament de Palma que va entrar en vigor el passat mes de juny. Per aquest motiu, des del consistori, es prepara una campanya informativa.

Una vegada que s’haurà fet aquesta campanya, asseguren, seran més durs amb les sancions. Tot i així, fins al 30 de setembre, s’han posat prop de 150 multes. La meitat d’aquestes, ha estat a la Platja de Palma i a motos elèctriques de lloguer. A Ciutat, les infraccions més comunes són circular per la calçada i les voreres. Fet que aquest tipus de vehicles tenen prohibit.

Altres infraccions que s’han sancionat, però en menor mesura, són utilitzar el telèfon mòbil o du auriculars.

10/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris