X

El World Padel Tour duu a Menorca milió i mig de retorn econòmic

La meitat de les entrades del primer Open Menorca s'han venut a persones de fora de l'illa

13/10/2019

El World Padel Tour duu a Menorca milió i mig de retorn econòmic

El cap de setmana ha evidenciat a Menorca com l’esport pot esdevenir un producte turístic important per ajudar a allargar la temporada. Ha estat gràcies a la celebració de la catorzena edició de la Volta en BTT i, sobretot, amb el primer torneig del World Padel Tour.

L’Open Menorca ha comptat amb 16.000 assistents. El 90% per cent de les entrades s’han venut per Internet i d’aquestes, sis de cada deu fora de Menorca. Per fer-ho més atractiu a Mallorca s’han comerciatitzats packs que incloïen el bitllet de vaixell amb cotxe i mitja pensió amb dues nits per 145 euros. Se n’han venuts 600.

L’organització calcula que aquest primer torneig del World Padel Tour deixa a l’illa un retorn econòmic superior al milió i mig d’euros. On més s’ha notat és al bar del costat del Pavelló Bintaufa, on es disputa el torneig, i als hotels que han allotjat els 300 jugadors i tècnics i el públic de fora.

Pel que fa a la Volta a Menorca en BTT, la prova ha comptat amb mig miler de participants, el 60% de fora de l’Illa (majoritàriament de Mallorca i Catalunya). Una doble convocatòria esportiva de primer nivell que té però una creu: les dificultats per trobar bitllets per tornar a casa avui, a preus assequibles, sigui amb avió o vaixell.

13/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris