X

La gent major de Bunyola reclama una residència per a la tercera edat

A Bunyola més de 250 persones tenen 80 anys o més

13/10/2019

La gent major de Bunyola reclama una residència per a la tercera edat

La gent major de Bunyola reclama una residència per a la tercera edat. Ara tenen un centre de dia, però no és suficient. Els agradaria passar la vellesa amb els seus amics i veïnats, i no haver d’anar als geriàtrics de Palma. L’Ajuntament ho té en compte, cerca local o terreny per fer-ne una.

Na Bel i les seves amigues somien amb un centre on viure plegades. Fa anys que es coneixen i voldrien passar la seva vellesa amb amics i no haver de molestar els seus fills. Per això reclamen una residència.

Al consistori són conscients que hi manca una llar per a la tercera edat al poble. La intenció és avançar passes i aconseguir durant aquesta legislatura un centre, que saben que emprarien molts majors. A Bunyola més de 250 persones tenen 80 anys o més.

Els majors de Bunyola que no poden quedar a casa han d’anar a residències d’altres municipis. El cunyat de na Maria el van dur a Palma. Tot i les atencions rebudes, allà no tenia amics, i per ella anar a visitar-lo suposava un trasbals, agafar dos autobusos.

El consitori no disposa, per ara, de sòl municipal ni local. Els majors consideren que el convent de ses Monges seria una bona ubicació per a la llar d’avis.

13/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris