X

Felanitx, localització de superproduccions: ingressa 30.000 euros de rodatges

El darrer treball audiovisual que s'hi ha duit a terme ha estat el de la sèrie de Netflix 'White Lines', creada per Alex Pina

15/10/2019

Felanitx, localització de superproduccions: ingressa 30.000 euros de rodatges

Imatge d'arxiu.

Felanitx s’ha convertit enguany en escenari per super produccions. De fet, enguany el municipi de Mallorca ha ingressat 30.000 euros per aquest tipus d’activitat. El darrer rodatge que s’hi ha duit a terme ha estat el de la sèrie de Netflix ‘White Lines’, creada per Alex Pina. La setmana passada també es varen rodar algunes escenes a Santanyí.

El batle del municipi Jaume Monserrat assegura a IB3 Ràdio que gravacions d’aquest nivell ajuden a promocionar el municipi.

De fet, les Balears s’estan convertint en una destinació molt preuada per rodar pel.lícules, sèries o programes de televisió. De fet, es preveu que l’any que ve se superi el número de rodatges que d´ aquest 2019. En el que duim d’any, s’han fet 18 projectes audiovisuals a Mallorca. I productores angleses, americanes  i alemanyes han mostrat el seu interés en rodar pel.lícules a les Illes.

Segons el responsable de la Mallorca Film Comission,  Pedro Barbadillo, les principals productores internacionals trien Mallorca per rodar els seus projectes audiovisuals, perquè és una destinació amb moltes localitzacions i  molt variades.  Argumenten que en un breu espai de temps pots rodar una escena a prop de la mar, de la muntanya o fins i tot recrear un poble medieval. A més, destaca les facilitats que tenen per arribar a les Illes des d’Europa per la bona connectivitat que hi ha i a la gran oferta hotelera. Una circumstància que, segons Barbadillo, beneficia l’economia de les Balears, segons Barbadillo, que també considera que Menorca i Eivissa haurien de tenir la seva Film Comission, per poder beneficiar-se també d’aquest interès que tenen les grans productores per rodar a les nostres Illes.

El director de la Mallorca Film Comission és  avui a Alemanya per tancar un acord perquè es rodi a Mallorca una nova sèrie germana .  Per l’any que ve, ja s’ha acordat que es rodaran tres sèries més i una pel.lícula.

15/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris