X

Mallorca Sense Fam llança un servei d’ajuda solidària i repartiment d’aliments a domicili

L'entitat reparteix cada dimecres menjar i productes d'higiene a famílies que viuen amb menys de 500 euros al mes

17/10/2019

Mallorca Sense Fam llança un servei d’ajuda solidària i repartiment d’aliments a domicili

Mallorca Sense Fam preveu repartir enguany més de 300 tones d’aliments. Una part d’aquest menjar arribarà a casa de les persones que més ho necessitin a través del repartiment d’aliments a domicili de l’entitat, un servei d’ajuda solidària que va començar a caminar el passat mes d’abril i que, avui, ja ajuda a 26 famílies.

Cada dimecres, una furgoneta reparteix menjar i productes d’higiene i neteja a una quinzena de famílies de Son Espanyolet i El Terreno, que reben els aliments cada dues setmanes. La majoria són persones majors que viuen amb menys de 500 euros al mes i que tenen mobilitat reduïda i que arriben a Mallorca Sense Fam derivades d’entitats del barri amb les que tenen contacte directe.

Els aliments, provinents de donacions, arriben al magatzem de Mallorca Sense Fam cada dimarts. L’endemà, una trentena de voluntaris prepara les bosses amb productes frescs i envasats d’acord amb les necessitats de les famílies i, en un matí, reparteixen els aliments casa per casa.

Mallorca Sense Fam preveu que els beneficiaris d’aquest servei s’incrementin, pel que la tasca dels voluntaris esdevé elemental perquè l’entitat pugui continuar ajudant els que més ho necessiten.


Un 15% de les persones que fan feina a les Illes Balears són pobres

17/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris