X

Detenen tres migrants arribats en una nova pastera a Menorca, la tercera en un mes i mig

L'embarcació, localitzada a la platja Binisafúller sense ocupants, ja ha estat retirada

18/10/2019

Detenen tres migrants arribats en una nova pastera a Menorca, la tercera en un mes i mig

Moment en què retiren la pastera; platja de Binusafúller

Aquest divendres s’ha trobat a la platja de Binisafúller (Sant Lluís) una nova pastera, sense ocupants. La Guàrdia Civil ha posat en marxa un dispositiu per cercar els tripulants i ja n’ha detingut tres persones. L’embarcació ja ha estat retirada.

Aquesta és la tercera que arriba a l’illa en el darrer mes i mig, totes a la mateixa zona de la costa de Sant Lluís. La primera va arribar el dia 13 d’agost a Biniancolla, la segona el dia primer d’octubre entre Binibèquer i Punta Prima i aquesta darrera a la platja de Binusafúller.

Arriben cinc pasteres aquest divendres a les Balears

Parlam d’una de les cinc pasteres que han desembarcat en les darreres hores a les Balears. Tres ho han fet a Mallorca, a la zona de Santanyí. La primera, ahir, a les 10,30h, amb 12 ocupants. Les altres dues, amb 12 i 17 ocupants, aquest matí. Les tres embarcacions, amb un total de 41 migrants, han estat detectats pels radars del Servei Integrat de Vigilància Exterior, i interceptades pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil. La cinquena pastera ha estat localitzada també aquest divendres a la zona des Migjorn de Formentera amb dos ocupants.

18/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris