X

‘L’aplicació dels aranzels amb Estats Units afectarà manco a Espanya que a la resta d’Europa’

El president de la Cambra de Comerç d'Espanya ha lliurat aquest divendres la Medalla d'Or de l'entitat a Magda Pons-Quintana

18/10/2019

‘L’aplicació dels aranzels amb Estats Units afectarà manco a Espanya que a la resta d’Europa’

L’aplicació dels aranzels afectarà manco als productes espanyols que als d’altres països europeus, segons José Luis Bonet, president de la Cambra de Comerç d’Espanya. Ho ha dit a Menorca, on avui debat sobre la necessària expansió internacional de les empreses.

Si bé les guerres comercials no són bones per ningú, el president de les cambres d’Espanya considera que en ocasions poden significar noves oportunitats de mercat. Aquest és el cas de l’aplicació dels aranzels, que afecta de ple el sector formatger menorquí, que exporta als Estats Units el 8% de la seva producció. Abaratir els preus no és una solució, més encara si tenim en compte que els nostres productes costen menys que els d’altres països com França i Itàlia.

Les administracions, igual que les cambres de comerç han de lluitar per evitar conflictes mercantils, i les empreses han de digitalitzar-se i fer-se cada vegada més internacionals

Aquest és el missatge que s’ha donat als empresaris menorquins durant l’acte d’entrega de la Medalla d’Or de la Cambra d’Espanya a Magdalena Pons-Quintana, que ha estat presidenta de la Cambra de Comerç de Menorca durant 11 anys.

18/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris