X

La maquinària pesant, preparada per exhumar Franco

Ha entrat al Valle de los Caídos a les 14.50 hores del diumenge

20/10/2019

La maquinària pesant, preparada per exhumar Franco

La maquinària que previsiblement s’encarregarà d’exhumar les restes de Francisco Franco ja ha entrat al Valle de los Caídos, segons ha revelat l’hostatgeria de la Santa Creu del Valle a Twitter. Segons l’hostatgeria, la maquinària ha entrat en el lloc on es troba actualment la tomba del dictador sobre les 14.50 hores. L’hostatgeria ha pujat un vídeo en el qual pot veure’s un camió portant una manipuladora telescòpica de color taronja de la marca CAT.
Fonts de La Moncloa s’han limitat a explicar que informaran “formalment la premsa amb temps suficient” de l’exhumació de les restes. “Com sabeu, la pròpia família ha de rebre primer la informació almenys amb 48 hores d’antelació”, han afegit.
Tot i que encara no hi ha data oficial per treure les restes del dictador del Valle de los Caídos, les dates possibles són el dimarts 22 o dimecres 23. En tot cas, les restes del dictador s’exhumaran abans del 25 d’octubre, segons va anunciar la vicepresidenta del Govern en funcions, Carmen Calvo.
El Valle de los Caídos va tancar al públic el divendres, 11 d’octubre, a les 18.00 hores, perquè poguessin començar els preparatius de l’operació. Les restes del dictador serà traslladades a Mingorrubio, en el madrileny barri del Pardo.

20/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris