X

Xavier Bosch: “Ara, el més revolucionari, és fer durar l’amor”

El periodista i escriptor català acaba de publicar 'Paraules que tu entendràs', la novel·la que clou la trilogia dedicada a explorar les relacions sentimentals

21/10/2019

Xavier Bosch: “Ara, el més revolucionari, és fer durar l’amor”

Xavier Bosch, en una imatge d'arxiu. /EUROPA PRESS

L’escàndol de la pàgina de cites per a casats, Ashley Madison, que fa uns anys va deixar al descobert que l’empraven 37 milions de casats de tot el món, va inspirar Xavier Bosch per a la seva darrera novel·la: ‘Paraules que tu entendràs’. Un cant a l’amor en temps d’infidelitats… La història de tres parelles, la història de sis personatges que, al voltant dels cinquanta anys, es mouen entre dubtes i certeses, esperances i decepcions.

Aquesta va ser la inspiració i d’aquí sorgiren les tres parelles: una oberta, l’altra, al llindar del penya-segat i la darrera, la més estable, la de la felicitat que dona la rutina de la convivència. Tres històries amb un clar objectiu: defensar l’amor en aquesta època d’infidelitats a l’abast d’un click. ‘Paraules que tu entendràs’ és una novel·la de parelles, és cert, però és, potser, una novel·la de dones, amb uns personatges especialment ben descrits.

Com a periodista, Xavier Bosch ha estat reconegut amb un Ondes, i el seu vessant literari ha rebut, entre d’altres, el Premi Sant Jordi i el Ramon Llull. El llibre clou la trilogia que ha dedicat a explorar les relacions sentimentals que inicià ‘Algú com tu’ i seguí ‘Nosaltres dos’.


Així ha sonat l’entrevista als Informatius d’Ib3 Ràdio

21/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris