X

Tres ferits i nombrosos danys a Sant Antoni per un cap de fibló

A Vila s'ha hagut de tallar l'avinguda d'Ignasi Wallis i s'ha produït un nou vessament d'aigües fecals al port

22/10/2019

Tres ferits i nombrosos danys a Sant Antoni per un cap de fibló

A Sant Antoni de Portmany, el pas d’un cap possible “cap de fibló” ha deixat 3 ferits lleus, desperfectes al Poliesportiu de Can Coix i una cinquantena d’arbres caiguts, entre altres incidències.

La incidència més destacada s’ha produït a Sant Antoni de Portmany on un cap de fibló ha deixat tres persones ferides lleus i nombrosos desperfectes. Hi ha una cinquantena d’arbres caiguts i esteses de llum i telèfon per terra. També ha provocat greus desperfectes al poliesportiu de Can Coix on ha caigut part del sostre. També, s’ha hagut de tallar la carretera que dona accés a Cala Gració.

Efectivament, aquest matí s’ha produït un nou vessament d’aigües fecals al port d’Eivissa per mor del front que ha creuat les Pitiüses aquest matí. Com ja sol ser habitual quan plou amb força a Eivissa, un dels barris més afectats ha estat el d’es Pratet, on l’aigua ha entrat a baixos i comerços. A més, la DGT ha tallat, per inundació, l’autovia de l’aeroport. Recordam que haurem d’estar molt pendents del cel en les pròximes hores ja que l’AEMET té activats dos avisos taronja i dos grocs per per la tempesta a les Pitiüses.

22/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris