X

Les precipitacions provoquen petites incidències a Menorca

La brigada municipal retirava els tendals que han donat ombra durant l'estiu, per evitar problemes amb l'aigua i el vent

22/10/2019

Les precipitacions provoquen petites incidències a Menorca

La borrasca arribava a Menorca dilluns amb mala mar i pluges intermitents, que de moment han deixat 40 litres per metre quadrat a Ciutadella. La tempesta d’anit passada ha causat pocs incidents i lleus, com la caiguda de la copa d’una palmera a s’Esplanada de Maó. Aquest matí, la brigada municipal retirava els tendals que han donat ombra durant l’estiu, per evitar problemes amb l’aigua i el vent.

Les precipitacions han estat molt ben rebudes pel sector agrari. Feia més d’un mes que no plovia i les poques hectàrees que havien sembrat de farratge s’estaven morint per la sequera. Si el bestiar no pot pasturar per l’absència de farratge, ha d’estar estabulat durant tot el dia per alimentar-se del farratge que el pagès compra de fora. Perquè les vaques tinguin activitat física, el ramader opta per treure-les al camp al vespre on les deixa dormir fins que no arriba el fred. Tot al contrari que a l’hivern, quan hi ha pastura mengen defora i dormen dins.

22/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris