X

Vesins i comerciants del Camí des Castell proposen restringir l’accés dels cotxes durant les festes de Nadal

Han de decidir si fer-ho cada dia, limitar el trànsit als capvespres o només els divendres i dissabtes

25/10/2019

Vesins i comerciants del Camí des Castell proposen restringir l’accés dels cotxes durant les festes de Nadal

A Maó els comerciats del Camí des Castell tenen un debat viu damunt la taula. Han d’acordar com afavorir les compres de Nadal. En el sentit del trànsit de vehicles. És a dir, han de decidir si opten per restringir la circulació durant tot l’horari comercial, si només els capvespres, o bé, reduir la mesura a únicament els caps de setmana. D’opinions, n’hi ha moltes.

La proposta de l’Ajuntament és oberta i consisteix a reduir el trànsit rodat durant les festes de Nadal en el tram del Camí des Castell comprès entre la Plaça del Príncep i el carrer del Comerç, el que aplega un major nombre de botigues. La mesura s’aplicaria, en principi, des del pròxim 26 de novembre fins després de Reis, i sempre en horari comercial.

Els comerciants han debatut aquesta setmana diferents possibilitats, com convertir aquest tram de carrer en un espai només accessible als vianants durant cada dia de la setmana, limitar el trànsit als capvespres o bé mantenir la restricció només els divendres i dissabtes.

Aquesta és, de fet, l’opció a la qual s’ha acabat agafant aquest conegut comerç de Maó. Després de debatre les diferents opcions possibles, els comerciants de la zona s’adreçaran a l’Ajuntament per donar-li a conèixer el resultat de les votacions i prendre una decisió definitiva.

 

25/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris