X

Els cementiris de Mallorca s’omplen de flors per Tots Sants

A Palma, Memòria de Mallorca ha fet una ofrena al mur de la memòria

01/11/2019

Els cementiris de Mallorca s’omplen de flors per Tots Sants

Milers de persones s’han acostat durant tot el dia als cementeris de Mallorca per recordar els seus difunts. Al cementeri de Palma, a més de flors,  hi ha hagut música. Diversos intèrprets han representat un seguit de peces d’autors clàssics per honorar els difunts.

A Palma, el cementeri ha ampliat l’horari d’obertura fins a les vuit i mitja del vespre. L’entrada de cotxes està prohibida i l’ajuntament recomana anar-hi en transport públic. De fet, ha posat en marxa un servei especial d’autobús llançadora des de la Porta de Sant Antoni entre les 9.00 i les 12.40 i l’horabaixa de 15.40 a 18.00 h.

Aquest dematí Memòria de Mallorca ha fet una ofrena floral davant el mur de la memòria en homenatge als caiguts pel franquisme. I han aprofitat l’acte per reclamar que es continuï fent feina en matèria de memòria històrica.

També als cementeris de la Part Forana hi ha hagut molta afluència de visitants. S’espera que també demà, dia dels difunts, continuï havent-hi moltes visites a tots els cementeris de Mallorca.


Muntanya i platja per un dia de Tots Sants solejat

01/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris