X

Es manté l’alerta groga per forts vents i fenòmens costaners

El servei d'emergències 112 ha gestionat fins ara 126 incidents a causa dels forts vents

03/11/2019

Es manté l’alerta groga per forts vents i fenòmens costaners

A les 18h de l’horabaixa el servei d’emergències de l’112 ha desactivat l’índex de Gravetat 1 del Pla Meteobal per fortes ràfegues de vent a Mallorca. Es manté l’alerta groga per forts vents i fenòmens costaners a totes les Illes.

El servei d’emergències 112 ha gestionat fins ara 126 incidents a causa dels forts vents. L’illa més afectada, fins ara, ha estat Mallorca, amb 117 incidents comptabilitzats, seguida d’Eivissa, Menorca i Formentera. La major part de les incidències han estat ocasionats per la caiguda d’arbres i d’elements urbans. Això ha ocasionat problemes també a algunes vies de Mallorca.

La carretera de Llucmajor-Campos (Ma 6015) s’ha tallat avui migdia per la caiguda d’un pi que ocupa part de la via, entre el km 8 i el km 9. La carretera que uneix amb Campos, produeix incidències pel desplaçament de senyals d’obra de la construcció de l’autovia.

La caiguda d’arbres pel fort vent també afecta el trànsit a la carretera de la Serra de Tramuntana, km 43 i al km 49, entre el Puig Major i Fornalutx. I a davant el Palau de Congressos, a Palma, també s’ha mogut part del material d’obra.

03/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris