X

Tanca el Jazz Voyeur Club de Palma

03/11/2019

Tanca el Jazz Voyeur Club de Palma

Com si fos una nit qualsevol, sense festa de comiat, la nit d’aquest dissabte va ser la darrera de vida del Jazz Voyeur Club. El mític local del barri palmesà de la Llotja de Palma diu adeu a 53 anys de música en viu. Una història que començà amb el Barcelona l’any 1966 i que l’empresari cultural Roberto Menéndez redescobrí l’any 2014.

Per aquesta capsa han passat milers de músics locals, nacionals i internacionals. Per a molts, fou el seu primer escenari i l’inici d’exitosa carrera.

El jazz voyeur ha sobreviscut, no sense dificultats, i amb restriccions municipals d’horaris poc compatibles amb el model de negoci.

Pot ser aquest adeu sigui només un a reveure. No es descarta obrir un nou jazz voyeur a un altre lloc de la ciutat. Pot ser a un hotel.

Els darrers a pujar al petit escenari del jazz voyeur foren Hugo Sócrate amb Maria Vermella i uns clàssics, els Big Yuyu, habituals del ja desaparegut i veïnat Blues Ville. La Llotja es queda òrfena de música en viu. Al seu lloc, s’hi farà un hotel que també desallotjarà en pocs dies l’històric ÁBACO.

03/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris